2010 Intentie Krachtwiel


Onlangs kregen wij (en een aantal anderen) via de mail het verzoek om op 10 januari 2010 een krachtwiel (mandala) te leggen met onze edelstenen. Er werd gevraagd om deze te verbinden met alle andere krachtwielen die deze dag gelegd worden. Natuurlijk zijn wij van de partij en gaan we ons best doen een mooi Krachtwiel te maken!

Een Krachtwiel of Mandala is heel gemakkelijk te maken. De manier die wij geleerd hebben is: pak intuïtief een kristal en zet die intuïtief op een plek in het wiel dat zich gaat vormen.

Je kunt ook bewust het centrale kristal uitzoeken en van daaruit intuïtief de ander kristallen eromheen plaatsen. Doe gewoon wat goed voelt.

Wanneer je wiel klaar is, kunt je er bij gaan mediteren. Dit kan je doen met je ogen dicht en vervolgens het krachtwiel in gedachten voor je te zien, of door er naar te kijken.
Geef in gedachten je intentie mee met het krachtwiel en verbind je wiel met alle andere wielen waar ook ter wereld.

Zie hier enkele voorbeelden van krachtwielen:

Krachwielen van Spirituele Praktijk Apofyliet
Krachtwiel van De Stenen Kamer
Heb jij ook een krachtwiel gemaakt? We zouden het erg leuk vinden om hier een verzameling foto's te plaatsen van jullie creaties. Stuur je foto naar ons toe en hij krijgt een plaatsje in onze fotogalerij.
Ons 10-01-2010 Intentie Krachtwiel vindt je daar ook!


Hieronder staat de tekst uit de originele uitnodiging.

Het leggen van een krachtwiel is als het ontsteken van een Energetisch Licht, waarin intenties, zowel persoonlijke als collectieve, scheppend neergezet kunnen en mogen worden.

voor ons voelt het jaar 2010 als een belangrijk jaar waarin de mannelijke en de vrouwelijke energieën steeds meer mogen versmelten.
De datum 10-01-2010, heeft dit thema ook in zich.

10 : mannelijk
01: vrouwelijk
2010 opgeteld 3 = drievoudige Vlam oftewel Eenheid.

Als we de cirkels deze dag, met onze intentie, met elkaar mogen verbinden, kunnen we een stralende energie neerzetten die heel versterkend en nodig is het komende jaar.

Als jullie dit ook zo voelen en daadwerkelijk een 2010 Intentie Krachtwiel gaan leggen wil ik jullie dus vooral ook vragen jullie krachtwielen energetisch met elkaar en met dat van ons te verbinden, want ondanks het feit dat we waarschijnlijk allemaal onze eigen waarheid kennen, geeft de energetische verbondenheid veel meer dan de som der delen!

Voor Ascentie en Bewust Zijn, met respect voor Allen,

De Stenen Kamer
Tom van Emmerik