De Kristal Dimensies

Je kunt op KristalDimensies.nl kosteloos één of meerdere pagina's krijgen waar jouw eigen teksten en/of foto's te zien zijn. Niets ingewikkelds, je stuurt gewoon je tekst naar mij toe en ik zorg ervoor dat ze een eigen plekje krijgen op jouw pagina op deze site (dit mag je natuurlijk onder een pseudoniem doen).

Natuurlijk behandel ik het ingestuurde materiaal met alle respect en worden deze ook alleen maar gepubliceerd op KristalDimensies.nl. Alle copyrights blijven uiteraard bij jou.

Het is gratis omdat ik vind dat informatie over spiritualiteit en gezondheid voor iedereen kosteloos beschikbaar zou moeten zijn. Iedereen heeft het recht om spiritueel te groeien en gezonder te leven, en door je hier een plek te geven waar je informatie kunt plaatsen hoop ik daar een steentje aan bij te dragen.

Het is wel de bedoeling dat je de pagina gebruikt voor informatie verspreiding en niet voor commerciële doeleinden.

LET OP! In verband met de Codex Alimentarius dien je met het volgende rekening te houden: In je artikel mag op geen enkele wijze verwezen worden naar websites of winkels die gezondheidsclaims plaatsen bij de door hun aangeboden voedingsmiddelen en/of voedingssupplementen of wanneer zij verwijzen naar andere websites of winkels die gezondheidsclaims bij hun aangeboden voedingsmidelen en/of voedingssupplementen plaatsen.

Heb je zelf al een website, dan mag je vanaf de pagina die je hier hebt natuurlijk een linkje aanleggen naar je eigen website. Het enige dat ik dan vraag is dat je vanaf jouw site ook een linkje naar KristalDimensies.nl aanlegt. Mocht je de Kristal Dimensies banner willen gebruiken, dan kun je die hier downloaden.

Wil je ook een interessant artikel van eigen hand delen met anderen, neem dan even contact met me op om te kijken of het artikel hier een plekje kan krijgen.

Geen website? Geen probleem!

Heb je interesse in het laten ontwerpen, bouwen en onderhouden van een website, ontwikkelen van je huisstijl, ontwerpen en drukken van je visitekaartjes of het op laten maken van je advertenties? Kijk dan even op webdesign.kristaldimensies.nl