Aartsengel Michaël

Aartsengel Michaël is een van de gidsen en engelen met wie ik veel contact heb. Hij helpt mij wanneer ik bang ben maar ook praat ik veel met hem over alle dagelijkse dingen en dingen die ik tegen kom op m'n pad. Hij helpt me om moedig de veranderingen door te gaan en stelt me gerust wanneer ik het niet meer snap (dit gebeurt vrij vaak :-).

Velen van de Meesters en Engelen hebben een eigen plek in de etherische sferen bijv. een stad of een retreat waar mensen naar toe kunnen om dingen te leren of om uit te rusten.

AA (Archangel) Michaël's stad is een City of Light en bevindt zich (voor zover ik dat zie) net boven onze wolken. Er staat een groot centraal gebouw op een plein met daar omheen kleinere gebouwen. Iedereen die hier naar toe wil, voor meditatie, voor een 'cursus', om bij te praten met vrienden of gewoon om uit te rusten, kan aan AA Michaël vragen om toestemming om de stad te bezoeken. Je kunt dit doen tijdens een meditatie of tijdens je slaap.

AA Michaël is ook de aanvoerder van het Leger van het Licht (Army of Light). Dit leger bestaat al heel lang en heeft als doel het bestrijden van het donker (vaker nog: het bewaren van het evenwicht).

Veel van de strijders van dit leger (warriors of Light) zijn op dit moment geïncarneerd op aarde om te helpen in deze 'interessante' tijd. Het leger helpt ook om mensen te beschermen tegen kwade dingen en in het algemeen een veilige omgeving te maken.
Je mag altijd om hulp vragen aan AA Michaël wanneer je bang bent of bescherming nodig hebt.

Er is veel informatie van en over AA Michaël te vinden op internet. Hij geeft informatie door via verschillende mensen: o.a. Celia Fenn en Ronna Herman.
Bij alle gechannelde informatie geldt dat hoe zuiverder het kanaal is, hoe zuiverder de informatie die doorkomt.

Het is ook altijd belangrijk om zelf te blijven nadenken over wat je hoort of leest en wanneer iets voor jou niet voelt als waar: laat het dan gewoon los, dan is het niet voor jou bestemd.

The truth has many flavours / De waarheid heeft vele smaken.

Bettina

Archangel Michael