De integratie van polariteit: het "Universele Spel"

De integratie van polariteit betekent de integratie van twee tegengestelden. In ons universum word het "spel voor de evolutie van de ziel" de integratie van polariteit genoemd en wat er geïntegreerd moet worden zijn de twee tegengestelden, Licht en Donker.

Het Licht kan omschreven worden als liefde, blijdschap, geluk en alle emoties die verband houden met de hogere chakra's. Het Donkere kan omschreven worden als angst, woede, schuld, schaamte en alle emoties die verband houden met de lagere chakra's.

Het Licht staat voor de "beloning", blijdschap, vreugde, geluk. Het Donkere stelt de "les", de uitdaging voor. Emotionele/fysieke pijn, en de emoties van angst en boosheid zijn wat we moeten leren te waarderen als onderdeel van deze les.

Compassie is het doel van het spel. Compassie is het integratie punt, het middelpunt van de twee tegengestelden. Wanneer de ziel echt medeleven bereikt, voelt het acceptatie voor beide partijen, die niet inherent goed of slecht beoordeeld worden. Het bereiken van medeleven of integratie betekent dat een ziel de waarde van zowel het Licht als het Donker ziet, en er voor kiest om beiden in evenwichtig als deel van zichzelf te hebben.

Elke ziel in dit Universum speelt het Integratie Van Polariteit Spel om spirituele evolutie en uiteindelijke hereniging met de goddelijke schepper, de bron van Al-Dat-Is, te bereiken.

Een van de grote uitdagingen van het spel der integratie van polariteit is het vinden van de waarde van het Donker. Het Donker is het schoolgebouw, en de vakken zijn de lessen die we verlangen te leren om een balans van beiden te vinden in ons zelf.

De andere grote uitdaging is ons geloof dat we in het Licht willen blijven. Het Licht is als een vakantieplek op een tropisch eiland. Het is een ontsnapping aan de stress en de spanning van spirituele groei. Het is nooit de bedoeling geweest dat we daar altijd blijven omdat het in het Licht blijven zou betekenen dat we zouden polariseren naar alleen dat uiterste.

Polariseren naar alleen het Licht of Donker stagneert spirituele groei. Het elimineert ook de capaciteit om voort te planten aangezien de fysieke vorm dan gedeeltelijk emotioneel is afgesloten. Een balans tussen beide tegengestelde polen is nodig om voort te planten zonder problemen.

Om ons doel te bereiken, spelen we allemaal rollen die Donker zijn en rollen die Licht zijn. Anders zouden we niet kunnen integreren omdat we niet de ervaringen hebben van deze twee tegengestelden.

We bereiken onze spirituele evolutie door te incarneren op verschillende planetaire scholen. Planetaire scholen hebben variabele niveaus van vrije wil en ze voorzien dus in verschillende niveaus van Empowerment. De Aarde is een planetaire school met totale vrije wil, waardoor de zielen die hier incarneren de volledige omvang van hun creaties en keuzes ervaren. Planeten met dit niveau van vrije wil worden "Grote Experimenten" genoemd. Er zijn hiervan slechts twee andere geweest in ons universum.

Wij, de mensen van de Aarde, hebben nu het einde bereikt van ons Planetaire spel. We moeten nu in onze geheugens graven om ons de regels van het spel te herinneren.

We hebben de codes voor compassie in ons DNA en er worden ons hogere dimensionele hulpmiddelen gegeven om ons in staat te stellen compassie te bereiken. Nibiru is teruggekeerd om deze sluimerende codes te ontsteken en onze geheugens te activeren.

Zullen we integratie bereiken? De keuze is aan ons. Wanneer we dit doen zal onze planeet dimensioneel omhoog verschuiven en zal de rest van het universum snel volgen.

Bron: The Nibiruan Council
Vertaald door CrystalDimensions.nl