2012: heaven in your heart

2012: heaven in your heart

door Kitty Janssen
We zijn in het meest besproken, historisch jaar beland. De laatste jaren doken bijna parallel diverse doemscenario’s over het einde van de wereld tot de terugkeer van het paradijs op aarde op in films, boeken, mainstream-sociale media en internet. De Maya’s en andere cultuurvolkeren voorspelden het al lang geleden.

2012 wordt een groot omslagpunt. Het is niet het “Einde der Tijden” maar het begin van een nieuw tijdperk. Dat immense transformatieproces wordt al sinds een aantal jaren op verschillende manieren sterk beïnvloed door krachten die ver buiten onszelf liggen. Kosmische invloeden, het samenspel tussen de zichtbare en onzichtbare wereld, de uitlijning van onze planeet aarde met andere hemellichamen, de immense golf aan lichtfrequenties die richting aarde worden gestuurd. met een missie; bewustwording - bewust in ‘wording’.

En wat nu zo mooi is….? Het zal aan onze eigen instelling liggen, aan onze eigen focus en creatiekracht, wat dit jaar ons gaat brengen! Niets is meer voorspelbaar omdat we individueel en daardoor collectief een gemeenschappelijk scenario creëren middels onze woorden, gedachten, emoties, reacties en verwachtingen. Het collectief bewustzijn waar we elke dag bewust of onbewust al onze informatie uithalen en onze bijdragen aan teruggeven werkt als een zender en een ontvanger.

Positieve gedachten en gevoelens, je passie(s) volgen, een diep bewustzijn van het waarom van ons gedrag en gedragingen, onze woorden en onze acties, het verleden en angsten definitief achter ons laten, situaties, ervaringen, ontmoetingen keer op keer beschouwen als leerervaringen om nog bewuster te worden van jezelf. Uiting geven aan wat je werkelijk voelt, wie je werkelijk bent dus onvoorwaardelijke liefde voor jezelf koesteren betekent, onvoorwaardelijke liefde voor elkaar en heeft tot gevolg onvoorwaardelijke liefde voor je omgeving en de aarde. In Lakech zeggen de Maya’s hetgeen “jij bent een andere ik” betekent.

Het is ook eerlijk durven zijn naar jezelf, kracht putten uit ervaringen die er voor jou op wijzen dat je weer een stapje verder bent op je eigen ladder en in jouw tempo. Niemand kan dit voor je doen. Er is nu een tijd aangebroken waarop van iedereen gevraagd wordt om die kracht uit zichzelf te halen.

2012 is een belangrijk jaar om er intens van doordrongen te zijn dat als we een nieuwe wereld in eenheid en zonder dualiteit in onszelf en om ons heen verwachten, het op de eerste plaats gaat over de bewustwording van de verwachtingen en gevoelens die we over onszelf hebben die met de snelheid van het licht weerkaatst worden naar een collectief veld. Het betekent ook dat we er ieder voor zich hard zullen moeten werken om letterlijk eigenaar te worden én zijn van onze focus, gedachten, emoties en gevoelens.

Alles in je leven staat of valt dit jaar bij de mate waarin je emotioneel evenwichtig kunt blijven en efficiënt kan omgaan met allerlei omstandigheden in je leven. De kunst jezelf te blijven, jezelf te leren waarderen en/of liefhebben voor wie je bent, meer op jezelf te durven vertrouwen beïnvloedt elk ander domein in je leven : je gezondheid, je relaties, je werksituatie, je levensvervulling, enz... Het maatschappelijke leven is voor veel mensen de dag van vandaag in een enorme stroomversnelling gekomen, met alle stress, spanningen en zorgen die daarbij komen kijken. Tot rust komen, onthaasting, zelfinkeer en nieuwe prioriteiten stellen in ons leven is nog nooit zo belangrijk geweest als nu...

Wishing all of you heaven in your heart and starlights in your soul in this miraculous time!

Kitty Janssen
Retour à la Source-1-01-2012