Hallo, welkom op mijn pagina van Kristal Dimensies

Mijn naam is Nico Appelman (1970), getrouwd en vader van 2 zoons.
Ik woon in Zuid-Holland en ben werkzaam in de psychiatrie als groepstherapeut en docent.

Spiritualiteit heeft altijd mijn belangstelling gehad, maar de laatste 13 jaar ben ik echt actief op het gebied van spiritualiteit en spirituele ontwikkeling.

In mijn eigen spirituele proces heb ik me altijd graag verdiept in spirituele zaken: esoterie, (para)psychologie, filosofie, aura's, energieën, chakra's en chakratherapie, edelstenen, reïncarnatie, alles wat met de ontwikkelingen rond 2012 te maken heeft en Reiki; inmiddels ben ik 2 jaar Reikimaster.

Vanaf 2007 ben ik voor het spirituele maandblad Spiegelbeeld artikelen gaan schrijven.

Schrijven is een passie van mij. Mijn inspiratie is om te schrijven over allerlei verschillende zaken die met de ontwikkelingen rond 2012 te maken hebben. Dat houdt mij aangenaam bezig en met mij vele anderen. Ik vind het leuk om binnen een veelheid aan beschikbare informatie over een bepaald onderwerp de kern daarvan te beschrijven. Op deze manier krijg ik het voor mezelf goed op een rij, maar wordt het ook interessant voor andere geïnteresseerden om te lezen.

Ik deel mijn bevindingen graag met mensen door erover te praten maar eveneens door er over te schrijven. Zodoende hoop ik mensen tegemoet te komen in hun behoefte aan informatie, waar mogelijk duidelijkheden te scheppen, bewustzijn te verhogen of een bijdrage te leveren aan de spirituele ontwikkeling of transformatieproces van anderen.

Namasté,
groeten Nico Appelman