De kristallen van Santa Maria del Oro

door Nicole E. Zonderhuis
Kristallen zijn bijzonder en worden veel gebruikt voor spirituele doeleinden. Ze hebben een helende werking en zijn in staat energie te richten. Ook bezitten ze kennis, kennis van de plek waar hij vandaan komt en vaak nog veel meer. De kristallen schedels bijvoorbeeld zijn opgeladen met kennis die wij ooit nodig gaan hebben.

Heb je er wel eens over na gedacht waar de kristallen vandaan komen die je in de winkel ziet. Kristallen zitten in de aarde, meestal diep verborgen. Om kristallen te winnen moet je de aarde open hakken. Dit wordt meetsal niet gedaan door een eenling met een pikhouweel maar doorgrote machines die alleen de grote kristal-aders opzoeken, want hoe groter, hoe meer geld het in het laadje brengt. Een weinig spirituele bezigheid dus.

De kristallen van Santa Maria del Oro

Deze kristallen zijn met de hand uit de aarde gehaald en zelfs zo van de grond opgeraapt uit een vallei in Nayarit, Mexico.

In 2005 heb ik een maand gereisd met de Mexicaanse sjamaan Sergio en zijn (spirituele) familie. Sergio is een bijzondere man, hij is spiritueel stamvader voor een groot gebied in Mexico. Hij onderwijst de levenswijze van de Mexicaanse Indianen en hun religie, ceremonies en traditionele geneeswijzen door medicinale planten. Hij leert iedereen zich weer te verbinden met de natuur en de aarde zodat authentieke kennis en ervaring daarover niet verloren gaan.

Sergio heeft in een vallei vlak bij Santa Maria del Oro, een ceremonie uitgevoerd, tot de spirits gebeden en gevraagd hem te leiden naar een plek waar kristallen zou zijn. Daar zijn we gaan graven, en ja hoor.... een heleboel kristallen zo in de losse aarde. Niet van die hele grote zoals in de esoterische winkels, maar wel mooie kleine kristallen.

Ik vond het heel bijzonder om daar bij te mogen zijn. Zelf heb ik er ook veel gevonden. Voor mij waren een paar kristallen voldoende maar Sergio wilde er meer. Niet voor zich zelf of voor de verkoop. We hebben alles bij elkaar gedaan en verdeeld.

Sergio heeft een doel met die kristallen:

- Sergio ziet kristallen als de mobieltjes van spirituele mensen. Zo blijven we in contact! ;-)

- Hij wil graag dat we bijzondere en heilige plekken over de hele wereld met elkaar gaan verbinden door middel van deze kristallen. Ik heb er al een geplaatst in de grond van de berg Belucha in de Altai, Siberië en één in Palenque, Mexico. Kristallen komen uit de grond en daar willen ze graag naar terug. Vandaar dat het de bedoeling is ze weer in de aarde te stoppen, maar dan in jouw tuin en jouw krachtplek (Zo verbindt je ook jouw plek met de krachtplaatsen).

- De vallei waar we de kristallen vonden is jammer-genoeg ook door de Mexicaanse autoriteiten ontdekt. Zij willen de bewoners die daar al eeuwen evacueren en een touristische trekpleister maken van de vallei waar men zelf op zoek kan naar kristallen. Dit wil Sergio voorkomen. Hoe? Door deze kristallen onder spirituele mensen te verspreiden en een positieve helpende energie en kracht naar de vallei te sturen d.m.v. de kristallen.

Met het geld steun je de vele projekten van Sergio die zich belangeloos inzet voor het behoud van de originele kennis van zijn volk.

Bewaren van kristallen

Het is belangrijk om je kristallen te beschermen. Een stukje zijde of een zakje is heel geschikt. Je kristallen krijgen dan rust en kunnen zichzelf zijn. De kristallen nemen namelijk heel makkelijk energie uit hun omgeving op.

Wil jij ook in het bezit komen van Sergio's kristallen, neem contact met mij op via mooncraft.nl